TARSUS İDMANYURDU TAKIM OYUNCULARI VE TEKNİK HEYETE KAHVALTI İKRAMI

Misli.com 2. lig kırmızı grupta yer alan Tarsus İdman yurdu oyuncu ve teknik heyetine yeni sezon öncesi taraftarlar kahvaltı ikramında bulundu.

Yayın: 18 Eylül 2020 - Cuma - Güncelleme: 18.09.2020 16:33:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Pazar günü Tarsus Şehir stadında ilk karşılaşmasını Vanspor  FK. takımı ile yapacak olan sarı- lacivertlilere bu önemli maç öncesi Taraftarlar Derneği Başkanı Özer Alp moral amaçlı  kahvaltı verdi.

Atatürk parkı içinde bulunan  TİY’Ko Bistro Coffee bahçesinde düzenlenen kahvaltılı  toplantıda TİY futbolcuları ve teknik direktör Ergün Penbe  basın ile  bir araya geldi. TİY’Ko Bistro Coffee’nin  sponsorluğunda düzenlenen kahvaltıda TİY hocası Ergün Penbe  “TİY olarak kadromuzdan bazı iyi oyuncularımız gitti. Ama 7 iyi transfer yaptık. Sezon öncesi  iyi bir hazırlanma dönemi geçirdik. Ancak yaptığımız kamp bir yerine iki olsaydı daha çok faydalı olacaktı. Pandemi döneminde olmamız, herkesi etkilediği gibi bizi de etkiledi.” diyerek yeni transferler hakkında bilgi verdi.

 Penbe, 20 Eylül 2020 Pazar günü başlayacak olan lig maçlarına hazır olduklarını söyledi.

Taraftarlar Derneği başkanı Özer Alp, kahvaltı davetine katılan sarı lacivertli oyuncu ve teknik heyete teşekkür ederek Tarsus İdman yurdu’na başarılar diledi.

.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.