TARSUS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ŞANTİYE ALANINDA İNCELEME YAPILDI.

Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Ekim ayı Müteşebbis Heyeti Toplantısı gerçekleştirildi. Müteşebbis heyet üyeleri toplantı sonrası Tarsus OSB şantiye alanında incelemelerde bulundu.

Ekonomi Yayın: 02 Ekim 2020 - Cuma - Güncelleme: 02.10.2020 17:43:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Müteşebbis Heyet toplantısı Vali SU Başkanlığında gerçekleştirildi.

Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (TarsusOSB) Ekim ayı Müteşebbis Heyet toplantısı Mersin Valisi Sayın Ali İhsan Su Başkanlığında yapıldı. OSB Bölge Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıya,  Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, Mersin Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetler Dairesi Başkanı Ayhan Terban, Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Erhan Okyay ve Müteşebbis Heyet üyeleri katıldı.

Mevcut durum ve ilerleyiş hakkında bilgi paylaşımlarının yapıldığı toplantı, gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından sona erdi.

Şantiye Alanı İncelendi

Müteşebbis Heyet toplantısı sonrasında, Mersin Valisi Ali İhsan Su ile Müteşebbis Heyet Üyeleri, yapımı hızla devam eden Tarsus OSB şantiye alanında incelemelerde bulunarak, ilerleyişle ilgili yetkililerden bilgi aldı.

İncelemelerin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali SU, OSB’de çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi. SU ‘’ malumunuz geçen günlerde altyapı ihalesini yaptık. Sözleşme imzalandıktan sonra inşallah altyapı işi kısa sürede tamamlanacaktır. Diğer iş ve işlemleri de hızla takip ediyoruz. İnşallah en kısa zamanda burada fabrikaların yükseldiğini hep beraber göreceğiz. İlimize, ilçemize, ülkemize ve Organize Sanayi Bölgemize hayırlı olmasını diliyorum.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.