TARSUS OSB’NİN MÜTEŞEBBİS HEYET TOPLANTISI OSB ŞANTİYE BİNASINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Ekim ayı olağan Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyet toplantısı Mersin Valisi Ali İhsan SU başkanlığında gerçekleştirildi.

Ekonomi Yayın: 13 Ekim 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 13.10.2021 18:53:49
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Tarsus Organize Sanayi Bölgesi şantiye binasında gerçekleştirilen toplantıya, Tarsus OSB Başkan Vekili H. Ruhi Koçak, Tarsus OSB yönetim kurulu üyesi Murat Kaya, Tarsus OSB yönetim kurulu üyesi Ayhan Terban, Tarsus OSB yönetim kurulu üyesi Abdulkadir Filiz ve müteşebbis heyet üyeleri katıldı.

 

OSB’nin son durumu hakkında sunum yapılmasıyla başlayan toplantıda, OSB’de gelinen aşama ve yapılması gereken çalışmalar tüm detaylarıyla değerlendirildi. Toplantı, gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından dilek ve temenniler ile sona erdi.

 

Toplantının ardından Vali Ali İhsan SU Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyet üyelerinin de katılımıyla OSB şantiye sahasında çeşitli incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.