TARSUS SEV’DEN “EĞİTİMDE SİNERJİK ETKİ” KONFERANSI

Tarsus SEV İlköğretim Kurumları, bir ilke imza atarak, şimdiye kadar 40 ülkede kullanılan ve Türkiye’de ilk kez deneyimlenen bir sanal konferans platformuyla çevrim içi konferans düzenledi. "Eğitimde Sinerjik Etki" sloganıyla düzenlenen T2T (Teachers to Teachers) Eğitim Konferansı’na 218 eğitimci katıldı. Konferans, eğitimin güncel ve etkin örneklerini geliştirmek, uyarlamak ve uygulamak aynı zamanda öğrenen bir organizasyon olmak hedefleri doğrultusunda gerçekleştirildi.

Eğitim Yayın: 25 Şubat 2022 - Cuma - Güncelleme: 25.02.2022 17:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Tarsus SEV İlköğretim Kurumları Teknoloji ve İnovasyon Bölümü tarafından organize edilen T2T (Teachers to Teachers) Eğitim Konferansı’nda; şimdiye kadar 40 ülkede kullanılan ve Türkiye’de ilk kez deneyimlenen bir sanal konferans platformu kullanarak, 218 eğitimcinin buluşması sağlandı. Konferans; Tarsus SEV Öğretmen Paylaşım Platformu® tarafından Tarsus SEV, İzmir SEV ve Üsküdar SEV Okullarındaki örnek eğitim uygulamalarının öğretmenlerle paylaşılması amacıyla düzenlendi.

218 ÖĞRETMEN, 39 SUNUM

İlki gerçekleştirilen ve "Eğitimde Sinerjik Etki" sloganıyla düzenlenen çevrim içi konferans, Tarsus SEV İlkokulu ve Ortaokul müdürlerinin açılış konuşmasıyla başladı. Konferansta Tarsus, İzmir ve Üsküdar SEV Okullarının bağlı olduğu Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın (SEV) Genel Müdürü Prof. Dr. Güray Erkol “Bir Öğrenen Organizasyon olarak SEV” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Sonrasında eş zamanlı oturumlarda eğitimciler, Türkçe ve İngilizce dillerinde yaptıkları sunumlarla bilgi paylaşımında bulundular. Toplam 4 oturum düzenlenen, 218 eğitimcinin katıldığı konferansta 39 sunum paylaşıldı.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.