TARSUS TICARET BORSASI PERSONELLERI TAHLIYE VE YANGIN TATBIKATI EĞITIMINDE

Tarsus Ticaret Borsası Personellerinin katılımıyla gerçekleşen ‘’Tahliye ve Yangın Tatbikatı Eğitimi’’ İSG Uzmanı Mesut Hırlak tarafından başarılı bir şekilde uygulandı.

Eğitim Yayın: 24 Mayıs 2022 - Salı - Güncelleme: 24.05.2022 19:42:36
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Tahliye ve Yangın anının önemine değinildiği, borsa personellerinin bilgilerinin tazelendiği eğitimde amaç yangın anında borsada o an bulunan üye, misafirlere nasıl davranmaları gerektiği anlatıldı. 

Korunmalı ve açık havada tatbikat uygulamasında ise, Tahliye ve Yangın anının da müdahelenin nasıl olacağı uygulamalı olarak gösterilerek, borsa personellerinin bilgileri tazelendi.

Bilgilerin tazelendiği bu eğitimde muhtemel çıkabilecek yangın olaylarının önlenmesi için gerekli koruyucu önlemleri almak, , araç gereç ve malzeme temini, yangın esnasında söndürme ve kurtarma tekniklerini uygulamak, gibi konulara bir kez daha değinildi.

Her an çıkabilecek bir yangına karşı borsa personelleri yapılan tatbikat ile yangına müdahaleye ve personellerin dışında kalan kişiler de nasıl davranmaları konusunda hazır hale getirilmiş oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.