TARSUS’TA 20 GÜN İÇİNDE İKİNCİ VANDAL SALDIRI.

VATANDAŞLARIN ORTAK KULLANIM ALANI OLAN TUVALETLERDE TAHRİBAT YARATILMAYA DEVAM EDİLİYOR

Gündem Yayın: 22 Eylül 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 22.09.2021 15:20:12
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşların kullanımına sunduğu hizmetlerine saldırılar devam ediyor.

 

Tarsus’ta 20 gün önce Berdan Baraj bölgesinde bulunan Devlet Parkı mesire alanında yer alan ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan tuvaletin engelli yurttaşlar için yapılan kısmında yaratılan tahribatın ardından, benzer bir saldırıda Tarsus Kültür Park içerisindeki tuvalete yapıldı.

 

Kültür Parkın içerisinde, Büyükşehir Emekli Evi civarında bulunan tuvaletin erkekler bölümünde ki pisuvarlar, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tahrip edildi. Mersin merkez sahil bölgesinde bulunan Kültür Park’ta da geçtiğimiz aylarda benzer saldırılar gerçekleştirilmişti.

 

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin sık sık temizleyip, bakımını yaptığı tuvaletlere yapılan tahribatların ortadan kalkması içinde çalışma başlatıldı.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.