TARSUS’TA 23 NİSAN DOLU DOLU KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Tarsus Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikler ile kentin dört bir yanında 23 Nisan coşkusu dolu dolu yaşandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan,’’ Cumhuriyet'in en büyük ve en özel kazanımlarından birisi olan 23 Nisan'a sahip çıkma ve yaşatma arzumuz ilelebet sürecektir’’ dedi.

Spor Yayın: 23 Nisan 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 23.04.2022 22:58:20
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Tarsus’ta coşkuyla kutlandı. Tarsus Belediyesi’nin düzenlediği çeşitli programlarda çocuklar bayramlarını dolu dolu yaşadı. Etkinlikler kapsamında Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen programa Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan katılım sağladı. Borsa İstanbul İlkokulu’nda düzenlenen 23 Nisan Programına da katılım sağlayan Başkan Bozdoğan, programlar kapsamında Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasına derece giren öğrencilere plaketlerini takdim etti.  

ÇOCUKLARA ÇEŞİTLİ FESTİVALLER DÜZENLENDİ

23 Nisan için çocuklara dolu dolu bir program hazırlayan Tarsus Belediyesi; etkinlikler kapsamında 5. Geleneksel Çocuk Resim Festivali düzenledi.  23 Nisan’a kadar devam eden festivalde çocuklar resim yaparak keyifli vakit geçirdi. Çocukların mantıksal zekâlarını geliştirmek amacıyla etkinlikler kapsamında satranç şenliği de düzenleyen Tarsus Belediyesi, ayrıca 23 Nisan Korteji düzenledi. Aznakay Parkı’nda başlayan 23 Nisan Korteji Kültür Merkez Park’a kadar devam etti.  Ayrıca Tarsus Şehir Tiyatrosu oyuncuları tarafından Ayşe Lebriz Berkem Sahnesi’nde Neden isimli çocuk oyunu prömiyeri gerçekleştirildi.

KÜLTÜRPARK’TA ÇOCUKLARA ÖZEL ŞENLİK

Yürüyüş sonrası devam eden çocukların da yer aldığı şenlik alanında çocuklar gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Çocukların rengârenk görüntüler oluşturduğu etkinlikte çeşitli show ve gösteriler büyük alkış aldı. Dans gösterilerinin ardından çeşitli atölye, oyun ve konserlerin düzenlendiği şenlikte çocuklar aileleri ile birlikte gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. 24 Nisan 18.00’a kadar sürecek olan etkinlikler ile 23 Nisan coşkusu doyasıya yaşandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Başkan Bozdoğan, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk dünyada bir ilk olarak bir milli bayramı çocuklara adamış. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bizlere, sizlere emanet eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygıyla, minnetle, şükranla anıyorum ve hepinizi sevgiyle selamlıyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.