TARSUS’TA BİR ARACA YAPILAN SİLAHLI SALDIRIDA 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Mersin’in Tarsus ilçesinde meydana gelen silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti.

Asayiş Yayın: 11 Eylül 2022 - Pazar - Güncelleme: 11.09.2022 12:49:13
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Tarsus Gazipaşa Mahallesi 1936 Sokak üzerinde silahlı saldırı olayı meydana geldi. Alınan bilgiye göre, kahvehaneden çıkan Mustafa  K. (58). arkadaşı Orhan Y. araçta seyir halindeyken   yaya olan bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Göğsünden yaralanan Mustafa K.ın kullandığı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu kaldırımda bulunan ağaca çarparak durabildi. Olayı fark eden vatandaşlar 112 Acil servisine ve polise haber verdi.

Olay yerine gelen 112 Acil Servisi ekipleri, yaralıları Tarsus'ta bulunan özel ve devlet hastanesine kaldırdı. Tarsus Devlet Hastanesine kaldırılan Mustafa K. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  Ağır yaralanan Orhan Y.da sabah karşı özel hastanede hayatını kaybetti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.