TARSUS’TA TEKSİN ÜZERİNDEN GELEN 2700’ÜN ÜZERİNDEKİ İLAÇLAMA VE ÇEVRE TEMİZLİK TALEBİ YERİNE GETİRİLDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Mersin Tek Noktadan Çözüm Merkezi’ sloganıyla hayata geçirdiği ‘TEKSİN MERSİN’ uygulaması yaygınlaşıyor.

Gündem Yayın: 06 Ekim 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 06.10.2021 10:21:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Akıllı cep telefonlarına indirilen uygulama ile rahatlıkla kullanılabilen TEKSİN aracılığıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü çevre koruma ve ilaçlama birimine son iki ay içerisinde 2706 şikayet ve talep geldi.

 

Büyük bölümü ilaçlama ile ilgili olan ve içerisinde temizlik talebinin de yer aldığı başvuruların tamamı Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kısa süre içerisinde yerine getirildi.

 

Sadece şikayet uygulaması olmayan, aynı zamanda Büyükşehir ve iştiraklerinin tüm hizmetlerini tek noktada birleştiren, Türkiye’nin en kapsamlı Belediye Mobil Uygulaması durumundaki TEKSİN aracılığıyla Tarsus’ta hem merkezde, hem de kırsal mahallelerde yaşayan yurttaşların talep ve şikayetlerine kısa sürede cevap veriliyor.

 

Zararlılarla mücadele devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi ilaçlama birimi ekipleri, zararlılara karşı mücadele çalışmalarına da devam ediyor. Büyükşehir ekipleri, Tarsus merkez ve bağlı mahallelerde sivrisinek, bit, uçkun, pire, karasinek, ot sineği, fare, larva ve diğer zararlılara karşı ilaçlama çalışmasını program dahilinde tüm mahallelerde uyguluyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.