TARSUS TARIMI İÇİN TARIMSAL EĞİTİMDE İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ TANITIM TOPLANTISI

Tarsus Tarımı İçin Tarımsal Eğitimde İş Birliği Protokolü Tanıtım Toplantısı gerçekleşti.

Gündem Yayın: 15 Şubat 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 15.02.2021 12:12:43
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Tarsus İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ile Tarsus Ticaret Borsası ve Tarsus Ziraat Odası arasında imzalanan iş birliği protokolünün tanıtım toplantısı yoğun katılımcı sayısı ile telekonferans yöntemiyle gerçekleşti. 

 Protokol ortaklarının iş birliği kapsamında sunacakları desteklerin anlatıldığı toplantıda protokolün amaçları, hedefleri ve beklentiler dile getirildi. 

Tarsus özelinden başlayarak ülke genelinde faaliyet gösteren üretici ve tüketicilere yönelik , üretimden tüketime kadar eğitim ve uygulamalı faaliyetlerin online olarak gerçekleştirileceği belirtilen toplantıda Tarsus’ta üretimi gerçekleştirilen tarımsal ürünlerin görünürlüğünün arttırılması ve pazar ağınının genişletilmesi amaçlandığı ifade edildi. 

 Yapılacak etkinliklerin tamamı online platformlarda ve facebook, twitter, youtube kanalından yayınlanacağı belirtildi.  

 Toplantıya katılanlar içinde konusunda uzman kurum ve kuruluşların yetkilileri tarafından protokol kapsamında yapılacak etkinliklere destek beyanları da toplantıda alındı. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.