Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Kaya: Yeni Normalde Daha Tedbirli Olmalıyız!

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, küresel ölçekte artış eğilimi gösteren covid-19 vakalarına dikkat çekerek, tedbir kurallarına hassasiyetle riayet edilmesi uyarısında bulundu.

Sağlık Yayın: 08 Aralık 2020 - Salı - Güncelleme: 08.12.2020 11:57:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Kış mevsiminin gelmesi ile birlikte koronavirüs hasta sayısında artış gözlemlendiğine dikkat çeken Murat Kaya, açıklamasında, bu salgının kontrol altında tutularak minimize edilmesi için toplumun tüm fertlerine çok önemli görevler düştüğünü söyledi. 

 “Küresel bir salgınla karşı karşıyayız” diyen Borsa Kaya “Salgının yayılımında birinci etkenin kontrolsüz insan hareketleri olduğunu unutmamalıyız. Bu nedenle gerek kişisel gerekse de işletme odaklı çok daha dikkatli tedbirli olmamız gerekiyor. Hastalıkla mücadelede mutlak başarıya ve sağlıklı yarınlara ancak hep birlikte kurallara uyarak ulaşabiliriz” dedi. 

 Covid-19 salgını ile birlikte yeni bir döneme girildiğinin altını çizen Kaya “Bu döneme şimdiden hazırlıklı olmamız ve var olan potansiyelimizi çok daha güçlü hale getirmemiz gerekiyor. Küresel bir salgın sürecini yaşıyoruz; bunun sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan birtakım zorlukları var ama zorluklar karşısında daha fazla mücadele etmemiz gerekiyor. Bu nedenle şimdi işe çok daha fazla sarılma, üretme ve istihdam sağlama zamanıdır” ifadesini kullandı. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.