TARSUSLU FİLENİN SULTANLARI GALİBİYETLE BAŞLADI

Türkiye Voleybol Bayanlar 2.Ligi 5. Grup ekiplerinden Tarsus Belediyesi Spor, sezonun ilk maçında Konya Anka Gençlik Kolejini 3-0 mağlup etti.

Yayın: 26 Ekim 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 26.10.2020 18:11:08
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News

Konya Anka Gençlikspor karşısında etkili ve iyi bir oyun çıkartan Turkuaz-Beyazlılar  sahadan 15-25, 19-25 ve 20-25'lik setlerle mağlup ederek ayrıldı.

Tarsus Belediyesi Spor Antrenörü Hasan Baykara, Konya deplasmanında Anka Gençlikspor karşısında  iyi ve etkili bir oyun neticesinde  rakiplerini 3-0 mağlup edereknsezona galibiyetle başlamanın sevinvini ve mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

Anka Gençlik karşısında alınan galubiyet nedeniyle oyuncularını tek tek kutladığını kaydeden Antrenör Baykara, 1 Kasım'da ise sahalarında konuk edecekleri Hatay Voleybol maçı hazırlıklarına başladıklarını sözlerine ekledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.