TİY BASIN SÖZCÜSÜ CAN: BiRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE TAKIMIMIZI LAYIK OLDUĞU YERE TAŞIYALIM

Haber (Fırat Maktay) - TFF 2. Lig ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, Olağan Genel Kurulu'nun ardından verilen görevi en iyi şekilde yerine getirme gayreti ve mücadelesi içerisinde olacaklarını bildirdi.

Yayın: 15 Ağustos 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 15.08.2020 14:05:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın maddi ve manevi destekleriyle yeni yönetim kurulu, taraflarımız, Tarsus halkı ile birlik ve beraberlik içerisinde Tarsus İdman Yurdu'nu başarıya taşıyacaklarının inancını taşıdıklarını ifade eden Basın Sözcüsü Hakan Canan Can şunları dile getirdi;

"Olağan genel kurulumuzu yaptık. Oluşturduğumuz yeni yönetim ile göreve seçildik. Genel Kurulun ardından yönetim olarak ilk toplantımızı yaptık. Kendi aramızda görev dağılımı yaptık. Yöntim Kurulu Başkanlığına Serhat Dövenci'yi seçtik. Yeni yönetim, yeni bir sezon, yeni bir anlayış, yeni bir hedef ile sezona gireceğiz. Bizleri maddi ve manevi zor günlerin beklediğinin bilinci içerisindeyiz. İlk oiarak Teknik heyet iç ve dış transfer hemen önümüzde durmaktadır. Transfer komitesi oluşturarak ilk önce teknik heyet konusunu çözüme kavuşturmayı amaçlıyoruz. Akabinde iç ve dış transfere yöneleceğiz. Bu süreci birlik ve beraberlik içerisinde ince eleyip sık dokuyarak güçlü bir kadro kurmayı hedefliyoruz. Tarsus İdman Yurdu'nu layık görüldü olduğu için yere selamlar ve sevgiler taşımak için gece gündüz demeden çalışacağız. Bizlere güvenen maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan'a yönetim kurulu olarak teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.