TİY KULÜP BASIN SÖZCÜSÜ HAKAN CANAN CAN "YUKARIYI HEDEFLİYORSAK TURGUTLU SPOR MAÇINI KAZANMALIYIZ"

Misli Com. 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu Kulüp Basın Sözcüsü Hakan Canan Can yarın sahalarında konuk edecekleri Turgutlu Spor maçından 3 puan hedeflediklerini bildirdi.

Yayın: 02 Aralık 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 02.12.2020 09:51:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ziraat Türkiye Kupası'nda İstanbul Spor'u 1-0 mağlup ederek kupada 5. tura yükselmelerinin oyuncularının morallerini yükselttiğini, ligde ise 2 haftanın ardından deplasmanda Karabük Spo'u 3-0 mağlup etmelerini ise oyuncularına özgüven kazandığına dikkat çeken Basın Sözcüsü Can, Turgutlu Spor maçını hem moralli hem özgüvenli çıkararak tek hedeflerinin, tek düşüncelerinin mutlak galibiyet olduğunu kaydetti.

Takımda  maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığını belirten Basın Sözcüsü Can, Turgutlu Spor maçı ile ilgili şunları söyledi:

"Takım olarak Turgutlu Spor maçına hazırız. Ligte 2 haftanın ardından 3 puan alarak oyuncularımız özgüven kazandı. Takım olarak ligde her takımı yenecek güçteyiz. Turgutlu Spor karşılaşması çok zorlu bir 90 dakikaya sahne olacağının bilincindeyiz. Bu maç zirve yolunda 6 puan değerinde. Yukarıyı hedefliyorsak Turgutlu Spor maçını kazanmalıyız. Zirveyle olan puan farkını hedef yolundaki rakibimiz olan Turgutlu Spor'u yenerek azaltnalıyız. Yönetim, teknik ekip ve oyuncularımız kazanmaya odaklandık. Teknik ekip ve oyuncularımıza güveniyoruz. İç saha avantajımızı en iyi şekilde kullanarak sahadan 3 puanla ayrılıp, yolumuza emin adımlarla ilerlemek azmindeyiz. Karabük Spor galibiyeti ile moral ve özgüven bulduk Turgutlu Spor'u yenerek çıkışımızı sürdürmek hedefindeyiz." şeklinde konuştu.

Haber: Fırat MAKTAY

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.