TOROS DAĞLARI’NDA YABAN HAYVANLARINA YEM BIRAKILDI

Mersin Erdemli Belediyesi, kış aylarının zorlu geçtiği Toros Dağları’nda, doğal hayatı destekleme çalışmaları kapsamında, yabani hayvanların aç kalmaması için doğaya yem bırakıyor.

Yaşam Yayın: 26 Aralık 2021 - Pazar - Güncelleme: 26.12.2021 11:01:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Erdemli Belediyesi ekipleri,  rakım iki binlere kadar yer alan bölgelerde hayvanların aç kalmaması için çalışma yürütüyor. Birden fazla bölgeye hayvan yemi bırakan ekipler, çalışmalarını düzenli olarak sürdürüyor.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun başlattığı faaliyet kapsamında yaban hayvanları kışın aç kalmayacak.  Nerede bir canlı varsa Erdemli Belediyesi olarak orada olmanın gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Erdemli Belediyesi personeli Hasan Işık, “Erdemli Belediyesi ekipleri olarak Toros dağlarında yaşayan yaban hayvanlarının kışın aç kalmaması için Belediye Başkanımız Mükerrem Tollu’nun talimatları doğrultusunda yem bırakıyoruz” diye konuştu.

Yaşayan hiçbir canlının aç kalmaması için çalıştıklarını ifade eden Alperen Çevik, ”Sıfır rakımından iki bin beş yüz rakımına kadar canlının olduğu her yerde olmanın gayreti içerisindeyiz. Zorlu hava şartlarında yiyecek bulmakta zorlanabiliyorlar, biz de elimizden geldiği kadar yardımcı olmak için uğraşıyoruz” diye konuştu.

Öte yandan ekipler düzenli olarak hayvanlara yem ve mama dağıtım işlemlerine devam ediyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.