TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU HEYETİNDEN BAŞKAN SEÇER’E ZİYARET

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Türkiye Basketbol Federasyonu heyeti ile bir araya geldi. Başkan Seçer’e nezaket ziyaretinde bulunan Türkiye Basketbol Federasyonu heyeti, önümüzdeki aylarda Mersin’in ev sahipliğinde oynanacak maçlara Başkan Seçer’i ve tüm Mersin halkını davet etti.

Yayın: 15 Eylül 2022 - Perşembe - Güncelleme: 15.09.2022 17:42:20
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
Google News

Ziyarette; Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Serhan Antalyalı, Türkiye Basketbol Federasyonu Kadın Milli Takımlar Direktörü Nilay Kartaltepe, Türkiye Basketbol Federasyonu Kadın A Milli Takım Genel Menajeri Yasemin Horasan ile Türkiye Basketbol Federasyonu Mersin İl Temsilci Erdal Ceylan yer aldı.

Maçlara Mersin ev sahipliği yapacak Heyet Başkan Seçer’i; Kadın Milli Takımı’nın Servet Tazegül Spor Salonu’nda 24 Kasım’da Arnavutluk ve 27 Kasım’da da Slovenya ile oynayacakları Avrupa Şampiyonası Grup Eleme Maçları’na davet etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.