TÜRKİYE KUPASI HEYECANI BAŞLIYOR

Mersin'de düzenlenen Bitci Kadınlar Türkiye Kupası, bugün oynanacak maçlarla start alacak. Ev sahibi kentin temsilcisi Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, kupadaki ilk maçını yarın Hatayspor ile oynayacak.

Yayın: 22 Mart 2022 - Salı - Güncelleme: 22.03.2022 14:20:58
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
Google News

Turuncu-lacivertliler, Hatayspor karşılaşmasının hazırlıklarını maçların oynanacağı Servet Tazegül Spor Salonu'ndaki antrenmanla tamamlayıp maç saatini beklemeye başladı. Mersin ekibi Hatayspor'u geçmesi halinde Ormanspor-Botaş eşleşmesinin galibi ile Perşembe günü 19.30'da, yarı finalde mücadele edecek. Kupanın sahibi Cumartesi günü oynanacak olan final maçıyla belli olacak.

Yarın akşam 19.30'da başlayacak olan ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi-Hatayspor karşılaşması, TİVİBU Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Bu heyecanı tribünde yaşamak isteyen taraftarlar, biletlerini www.biletix.com'dan alabilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.