TURNUVA’NIN ŞAMPİYONU UZUNKAŞ OLDU

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl 7.’si gerçekleşen ‘Mahallelerarası Geleneksel Fındıkpınarı 30 Ağustos Zafer Kupası”futbol turnuvası sona erdi. Finalde Gökçebelen’i 1-0 mağlup edenUzunkaş şampiyon oldu.

Yayın: 31 Ağustos 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 31.08.2022 15:56:09
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

11 Temmuz’da başlayan ve 26 takımın katıldığı turnuvanın final maçı Gökçebelen ile Uzunkaş takımları arasında oynandı.Büyük bir mücadeleye sahne olan final karşılaşmasında, Gökçebelen’i 1-0’lık skorla mağlup eden Uzunkaş şampiyon oldu.

MERSİN/(GÖRÜNTÜLÜ-FOTOĞRAFLI)

Fındıkpınarı Futbol Sahası’nda oynanan final maçı sonrası kazanan takıma kupasını, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer takdim etti.

Final maçını izlemeye gelen coşkulu kalabalık, maç boyunca tezahüratlarla takımlarına destek verdi. Final müsabakasında karşılaşan Gökçebelen ile Uzunkaş arasında oynanan karşılaşmada,Uzunkaş 1-0’lık galibiyet ile şampiyon olurken, Gökçebelen ikinci oldu.26 takımın yaklaşık 1,5 aydır şampiyon olmak için mücadele ettiği turnuvanın üçüncülüğünüEski Mezitli alırken, dördüncü Kuyuluk oldu.

“Önemli olan dostça mücadele etmek”

Ödül töreninde bir konuşma yapan ve şampiyon olan takımla birlikte, turnuvada mücadele eden tüm takımları kutladığını ifade eden Başkan Seçer, “Bir arada olmak, mücadele etmek, izleyicilerin bir arada olması kardeşlik demek, dostluk demek. Biz bunu hatırlatmak için bu turnuvaları yapıyoruz. Elbette bir tane şampiyon çıkacak, o da bu turnuvada Uzunkaş oldu. Gökçebelen finali oynadı, ama gülen takım Uzunkaş oldu. Tüm sporcuları kutluyorum. Mücadele eden, dereceye giren ya da giremeyen her takımı kutluyorum. Her biri dostça mücadele etti. Zaten her şeyden önemlisi oydu. İnşallah darısı gelecek yıla diyelim. Gelecek yıl da yine böyle bir turnuva yaparız, yine bu güzel tabloları görme şansı buluruz” dedi.

Sporseverlerin süperkupa beklentisi olduğu yorumuna ilişkin Başkan Seçer, “Tabiki hak eden alsın, yapalım. Müsabakalar, mücadeleler olsun. Hak eden kazansın, ama bütün turnuvaların temel amacı bir arada olmak” diye konuştu.

Başkan Seçer konuşmasının ardından, turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan Uzunkaş takımı oyuncuları ve teknik heyetini tebrik ederek, şampiyonluk kupasını takdim etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.