USİAD IRAK'IN 5 İLİNDE “YATIRIM VE TİCARET FORUMU YAPACAK "

USİAD Yönetim Kurulu Genel Başkanı Nevaf Kılıç, Erbil, Kerkük, Musul, Zaho, Duhok illerinde Yatırım ve Ticaret Forumları yapacak.

Ekonomi Yayın: 22 Mart 2022 - Salı - Güncelleme: 22.03.2022 14:31:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Irak’ta Türkiye ihracatçısına fırsat yaratan dev ticaret forumu Erbil, Kerkük, Musul, Zaho, Duhok Yatırım ve Ticaret Forumu, 25-31 Mart 2022  tarihlerinde yapılacak.

USİAD Yönetim Kurulu Genel Başkanı Nevaf Kılıç, düzenlenecek olan forumun Uluslararası Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (USİAD), IKBY Ticaret odaları Federasyonu, Duhok - Erbil Ticaret ve Sanayi Odaları ile Kerkük Ticaret ve Sanayi Odası, Musul Ticaret Odası, Musul Sanayi Odası, IKBY Müteahhitler Birliği Federasyonu, Duhok - Erbil  Müteahhitler Birliği, Irak İşadamları Birliği Duhok – Erbil, Kerkük, Musul şubeleri, Duhok, Erbil Yatırımcılar Birliği, Duhok - Zaho - Erbil- Kerkük- Musul  Valilikleri desteği ile gerçekleşeceğini aktardı.

 
“IRAK’IN 5 ÖNEMLİ İLİNDE İŞ FIRSATLARI DEĞERLENDİRİLECEK”
 

Türkiye'nin en önemli ticaret partnerlerinden olan Irak'ın 5 önemli ilinde iş fırsatlarını değerlendirmek isteyen Türkiye’nin yedi bölgesinden iş insanlarının katılımı ile B2B (  ikili görüşmeler )  içeren Ticaret Forumu Programı 26 Mart’ta Erbil’de başlayacak ve birbirini izleyen bir dizi etkinlik ve ziyaretle 31 Mart’a kadar devam edeceğini bildirdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.