VALİ PEHLİVAN, HAFTANIN İLK GÜNÜNDE ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Vali Ali Hamza Pehlivan, haftanın ilk günü mesaisinde Mezitli Muhittin Develi Ortaokulu’nu ziyaret etti, Öğretmen ve Öğrencilerle bir araya geldi.

Gündem Yayın: 23 Mayıs 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 23.05.2022 19:15:03
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Mezitli İlçesi Viranşehir Mahallesindeki okulda, Mezitli Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Kılıç, Okul Müdürü Celalettin Akdoğan ve okul idarecileri tarafından karşılanan Vali Pehlivan, okul bahçesindeki öğrencileri selamladı ve İstiklal Marşımızı çocuklarla birlikte okudu.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’nın bir selamlama konuşması yaptığı ziyarette, öğrencilere hitaben bir konuşma gerçekleştiren Vali Pehlivan, “Mersinimize geleli iki gün oldu. Gelir gelmez İlimizi tanımaya, hemşerilerimizle tanışmaya, ilimizin konularını bir an evvel ele almaya başladık. Bu bağlamda eğitim-öğretimin öncelikli konularımızdan olduğunu ifade etmek ve tanışıp hasbihalde bulunmak üzere haftanın ilk gününün mesai başlangıcında geleceğimizin teminatı olan siz değerli çocuklarımızla ve kıymetli öğretmenlerimizle bir araya gelmek istedim.” dedi.

 

Vali Pehlivan; “Öğretmenlerimizin, Öğrencilerimizin Yanında Olacağız, Başarı Düzeyini Daha da Yukarılara Çıkarmak İçin Hep Birlikte Çalışacağız”

 

 Vali Ali Hamza Pehlivan konuşmasının devamında, “Sevgili çocuklar bizim bütün gayemiz devletimizin imkanlarıyla sizlere daha iyi şartlarda eğitim ve öğretim hizmetlerini vermektir. Bu konuda ilimizde Valiliğimizin genel koordinasyonunda, Milli Eğitim Müdürlüğümüzce çok güzel çalışmalar yürütüldüğünü biliyorum. İlçelerde de Kaymakamlarımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimizle bundan sonra da siz sevgili öğrencilerimizin, kıymetli öğretmenlerimizin yanında olacağız ve çok çalışacağız, hep birlikte eğitim ve öğretimde başarı düzeyini daha da yukarılara çıkarmak için gayret göstereceğiz. Sevgili çocuklar sizleri çok seviyoruz, hepinize iyi dersler, başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Öğrencilerin birlikte fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmeyen Vali Pehlivan, öğrencilerle öz çekim yaptı. Daha sonra öğretmenler odasına geçen Vali Pehlivan, burada öğretmenler ve okul idarecileri ile bir araya geldi. Okulda yapılan çalışmalar ve yürütülen projeler hakkında bilgiler aldı.

 

Vali Pehlivan: “Devletimizin Verdiği İmkanları Hep Birlikte Çocuklarımızla Buluşturmaya Devam Edeceğiz”

 

 Ziyarette öğretmenlerle tek tek tanışan Vali Ali Hamza Pehlivan, burada yaptığı konuşmasında, “Milli eğitim en temel hizmet alanlarımızdan biridir. Bu sürecin odağında olan Öğretmenlerimizle sık sık bir araya gelmeye önem veriyoruz. Görevi devraldığımız günden itibaren İl olarak eğitim öğretim başarı ve kalite standartlarımızı kesinlikle aşağıya düşürmeden, birkaç basamak yukarıya, birkaç adım ileriye nasıl taşıyabiliriz diye düşünecek ve bunun için hep birlikte iş birliği ve koordinasyon içinde çalışacağız. Çocuklarımızın çok güzel bir enerjisi var, onlar sizlere emanet. En iyi şekilde yetiştirmek için elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz. Vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

 

Vali Pehlivan, daha sonra 7-B sınıfını ziyaret ederek, öğrencilerin derslerine katıldı. Öğrencilere kitap hediye ederek, derslerinde başarılar diledi. Akabinde Robotik Kodlama Atölyesini ziyaret eden Vali Pehlivan, burada bilişim teknolojileri öğretmenlerinden atölye hakkında bilgi aldı. Öğrencilerle robotik kodlama üzerine sohbet ederek, öğrencilerin yaptığı çalışmaları tek tek inceledi.

 

Vali Ali Hamza Pehlivan ziyareti esnasında geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin gelişen teknolojileri yakından takip etmesinin önemine vurgu yaptı. İnsanların faydasına olabilecek projeler üretmenin önemine işaret eden Vali Pehlivan, öğrencilerin yaptığı projelerle hazırladıkları robotik uygulamaları ilgiyle inceledi.

 

Sınıfları ziyaretinin ardından Vali Pehlivan, öğretmenler ve idarecilerle birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.