VEKİL BAŞARIR VE BAŞKAN TARHAN, TENİS KORTUNDA BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’la tenis maçında bir araya geldi.

Yayın: 20 Eylül 2020 - Pazar - Güncelleme: 20.09.2020 16:29:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mezitli Belediyesi Aratos Spor Tesislerinde gerçekleştirilen mücadelede; Vekil Başarır ve Başkan Tarhan, teniste olan hünerlerini ustalıkla sergiledi. İzleyicilerin alkışlarla desteklediği ve renkli görüntülere sahne olan maçta, espriler de havada uçuştu. İzleyiciler arasında bulunan CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen'de her iki tarafın yaptığı güzel hareketleri alkışlayarak tarafsızlığını gösterdi. Yaklaşık 1 saat süren ve tarafların birbirlerine jestleri ve takılmalarıyla berabere biten gösteri maçı sonrası hatıra pozu çekildi.

Unutulmaz günlerden birisini yaşadığını dile getiren Ali Mahir Başarır, aşırı sıcak havaya rağmen çok zevkli bir maç yaptıklarını söyledi. Başarır,” Başkanımızla, muhteşem bir tesiste, muhteşem bir seyirci önünde spor yapmak, eğlenceli bir gün geçirmek paha biçilmez. Böyle bir imkan yakaladığım için kendimi şanslı sayıyorum” dedi.

Temiz havanın, sporun ve sağlığın öneminin koronavirüsü döneminde daha çok kendini gösterdiğini ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da, “Vatandaşlarımız daha fazla sosyal faaliyette bulunsun, kapalı mekanlarda zaman geçirmek yerine açık havada spor yapsınlar istiyoruz. Biz de sporun önemine dikkat çekmek amacıyla Milletvekilimiz Ali Mahir Başarır’la bir maç yaptık. Sayın Başarır, siyasette usta olduğu kadar teniste de usta olduğunu herkese gösterdi. Bugün Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Aratos Spor Tesislerimize gelerek bir gösteri maçı yaptığı için kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.