WELTEW HOME 113. MAĞAZASINI TARSUS’A AÇTI

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, mobilya sektörünün önde gelen markalarından Weltew Home’un yöneticilerini konuk etti.

Ekonomi Yayın: 01 Temmuz 2022 - Cuma - Güncelleme: 01.07.2022 21:14:22
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Türkiye’deki 113. Mağazasını Tarsus’a açtıklarını belirten firma yöneticileri Tarsus TSO’da Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak’a yatırımları hakkında bilgi verdi.

Bursa İnegöl’de 1996 yılından beri mobilya sektöründe faaliyet gösteren Weltew Home Türkiye’deki mağazalar zincirine Tarsus’u da ekledi. Weltew Home Çukurova Bölge Müdürü Selçuk Bulduklu ve Weltew Home Tarsus Frenchise Bayii (Musab Mobilya) sahibi Usame Akgün, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak’a yatırımları hakkında bilgi veren Bulduklu, Türkiye’nin mobilya sektöründeki önemli değeri olan markalarının açılan yeni mağazalarla büyümeye devam ettiğini belirtti. Tarsus’ta bulunmaktan mutlu olduklarını ifade eden Bulduklu, markalarını Tarsus halkı ile buluşturmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Tarsus TSO Başkanı Koçak da ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.