YARALI PELİKANA İLK MÜDAHALE JANDARMA’DAN

MERSİN HABER, MERSİN HABERLERİ - Mersin İl Jandarma ekipleri devriye görevi yaparken yaralı vaziyette buldukları pelikana ilk müdahaleyi yaptılar.

Gündem Yayın: 20 Nisan 2021 - Salı - Güncelleme: 20.04.2021 11:37:37
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

Alınan bilgiye göre, Silifke  Kırobası Mahallesi Söğüt mevkiinde devriye görevindeki Jandarma ekipleri yerde yatar vaziyette buldukları ve yaralı olduğunu değerlendirdiği pelikana ilk müdahaleyi yaptılar. Bitkin bir halde olduğu ve uçamadığı görüldü. İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma ekipleri de pelikanın bulunduğu yere gelerek ilk muayene ve kontrolünü yaptı. Yapılan kontrolde pelikanın kanatlarının kırık olduğu görüldü.

Yaralı Pelikan Jandarma  tarafından Silifke Doğa Koruma Milli Parklar Şefliğine teslim edildi. Pelikan tedavi edildikten sonra yeniden doğal ortamına bırakılacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.