YENİŞEHİR BELEDİYESİ “SOSYAL FARKINDALIK SÖYLEŞİLERİ” BAŞLIYOR

Mersin Yenişehir Belediyesi, farklı alanlarda uzmanların katılımıyla ücretsiz “Sosyal Farkındalık Söyleşileri” düzenliyor.

Gündem Yayın: 22 Eylül 2022 - Perşembe - Güncelleme: 22.09.2022 20:13:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenecek ve alanında uzman gönüllülerin katılımıyla yapılacak söyleşilerde vatandaşların ilgi alanlarına göre kişisel gelişimlerine katkı sunulacak. “Sosyal Farkındalık Söyleşileri”nin tümü saat 15.00’te Yenişehir Belediyesi ana hizmet binasında bulunan nikah salonunda yapılacak. 23 Eylül Cuma günü başlayacak söyleşi programında Aile Dizimi Uygulayıcısı Funda Gülpınar tarafından verilecek “Aile Dizimi Tarihçesi-Atalardan Aktarım ve Sevgi Düzenleri” başlıklı söyleşi bireylerin hayatındaki ve aile ilişkilerindeki tıkanıklıkların çözüme ulaşması açısından işe yarayan bir terapi yöntemi olan aile dizimi konuşulacak. 29 Eylül Perşembe günü ise EMCC akredite Koç ve Mentor Semra Çeliktaş tarafından “Denge ve Farkındalık Eğitimi” verilecek.

14 Ekim Cuma günü Avukat Cansu Anılan tarafından “İnternette Şiddet ve Taciz-Haklarımız ve Şikayet Yolları”, 20 Ekim Perşembe günü Mersin Aile ve Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Koruyucu Aile ve Birim Sorumlusu Ümit Menken tarafından “Koruyucu Aile olmak ve Toplum- Çocuk Hakları”,  03 Kasım Perşembe günü Kadının İnsan Hakları Eğitim Programı Eğiticisi Özge Göncü tarafından “Kadın Bakışıyla İletişim”,  22 Kasım Salı günü Tarsus Üniversitesi Öğr. Gör. Çiğdem Duman Süner ve  emekli öğretmen Seyfi Karabulut tarafından “Öğretmenliğin Dünü, Bugünü, Yarını”,  2 Aralık Cuma günü  Mindfulness Eğitmeni ve Profesyonel Koç Aslı Ela Durmuşoğlu tarafından “Hayatımızda Mindfulness”, 6 Aralık Salı günü Psikolojik ve Astrolojik Danışman Özlen Yılmazoğlu tarafından “Astroloji ve Gökyüzünün Bize Fısıltıları” ve 13 Aralık Cuma günü Nefes Koçu Banu Beybolat tarafından “Stresi Azaltan Nefes Teknikleri” söyleşisi verilecek.

20 Ekim ve 3 Kasım tarihlerinde verilecek söyleşilere Mersin Barosu Kadın ve Çocuk Merkezi’nde avukatlar da söyleşiye katılacak.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.