Yenişehir Belediyesinden semt pazarlarında bakım ve onarım çalışması

Mersin Yenişehir Belediyesi, vatandaşlara ve esnaflara daha konforlu bir alışveriş imkânı sunmak amacıyla semt pazarlarını bakım, onarım ve tadilat çalışmalarıyla yeniliyor.

Gündem Yayın: 30 Eylül 2021 - Perşembe - Güncelleme: 30.09.2021 16:13:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mersin Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki semt pazarlarında bakım, onarım ve tadilat çalışmalarına devam ediyor. Semt pazarlarını daha konforlu hale getirmek için çalışmalarını yürüten ekipler, son olarak Bahçelievler ve Eğriçam mahallelerindeki kapalı semt pazarlarının çatısını onarımdan geçirerek, elektrik sistemini bakımını yaptı.

Bahçelievler Mahallesinde bulunan ve Dikenli Yol olarak bilinen 18. Cadde üzerindeki kapalı semt pazarının çatısında yapılan bakım ve onarımın yanı sıra ilave sac eklentisi de yapılarak kapalı Pazar yeri genişletildi.  Eğriçam Mahallesindeki semt pazarının da çatısında bakım ve onarım çalışmaları yapan ekipler,  buradaki açık alanlara da ilave sac eklentisi yaparak onardı.  Semt pazarlarının çatılarında yapılan çalışmalarla hem alışveriş yapan vatandaşlar hem de pazarcı esnafı, kışın yağmurdan yazın ise sıcaklardan etkilenmeyecek. Yenişehir Belediyesi öte yandan semt pazarlarının elektrik sitemini de bakımdan geçirerek, tüm arızaları giderdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.