Yenişehir Halk Masası 52 bin 525 talebi sonuçlandırdı

Mersin Yenişehir Belediyesi tarafından vatandaşların talep, öneri ve şikâyetlerine kısa sürede cevap vermek amacıyla kurulan Yenişehir Halk Masası, 2 yılda 54 bin 183 talep aldı. Tüm talepleri kayıt altına alan Yenişehir Halk Masası 52bin 525 talebi sonuçlandırdı. Bin 658 talep için ise süreç davam ediyor.

Gündem Yayın: 28 Eylül 2021 - Salı - Güncelleme: 28.09.2021 18:16:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in göreve geldikten kısa süre sonra vatandaşların sorun ve önerilerine daha hızlı cevap verebilmek adına kurduğu Yenişehir Halk Masası, hizmette fark yaratmaya devam ediyor.

Çözüm aradığın an başlıyor!

Yenişehir Halk Masası; 444 33 54 telefon numaralı çağrı hattı, yüz yüze görüşme, Whatsapp hattı, e-posta ve sosyal medya aracılığıyla gelen talep, şikâyet ve önerileri tek tek kayıt altına alıyor. Hizmet talep eden veya aldığı hizmet ile alakalı sorun yaşadığını düşünen vatandaşların talepleri, Yenişehir Halk Masası tarafından hızlı bir şekilde değerlendirilerek belediyedeki yetkili birimlere veya ilgili kurumlara anında iletiliyor. Takibi yapılan talepler çözüme kavuşturulduktan sonra vatandaşa geri dönüş yapılarak bilgi de veriliyor.

Sadece çağrı ve danışma merkezi değil aynı zamanda çözüm merkezi

20 Eylül 2019 tarihinden bu yana halkın taleplerine yanıt veren Yenişehir Halk Masası, aldığı talepleri yüzde 97 oranında çözüme kavuşturdu. Ancak yüzde yüz hedefiyle çalışan Yenişehir Halk Masası, tüm isteklerin yerine gelmesi amacıyla çalışmalarını yoğun olarak sürdürüyor. Yenişehir Halk Masası personelleri belediyeye işlem yapmak için gelen vatandaşlara da yardımcı olarak vatandaşların işlemlerini kısa sürede yapmalarını sağlıyor.Yenişehir Halk Masası sadece çağrı ve danışma merkezi olarak değil aynı zamanda çözüm merkezi olarak da hizmet üretiyor.

Sokağa çıkma kısıtlamalarında 7/24 hizmet verdi

Yenişehir Halk Masası, korona virüs nedeniyle getirilen sokağa çıkma kısıtlamalarında 7 gün 24 saat esasına dayalı olarak hizmet verdi. Yenişehir Belediyesi, özellikle pandeminin en yoğun olduğu dönemde gelen tüm taleplere cevap vererek, vatandaşların yanında oldu.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.