"YOL KAZASINI TELAFİ EDECEĞİZ"

HABER (Fırat MAKTAY) - Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus İdman yurdu Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, Karacabey Belediyespor A.Ş mağlubiyetiyle yol kazası yaşadıklarını bildirdi.

Yayın: 13 Ekim 2020 - Salı - Güncelleme: 13.10.2020 17:34:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yarın Çarşamba mesaisinde Bodrumspor'u konuk edeceklerini söyleyen Basın sözcüsü Can,  "Her takım birbirini yenecek haftalar içerisindeyiz. Birkac hafta içerisinde istenilen konuma ulaşacağız.Yarın konuk edeceğimiz Bodrumspor'u yenerek hem m o ral bulmak, hem de Karacabey Belediyespor mağlubiyetini telafi edip çıkışa gevmeyi hedefliyoruz diyerek şunları dile getirdi:

"Geçen hafta deplasmanda Karacabey Belediyespor A.Ş'ye mağlup olduk. Bu mağlubiyetle eksiklerimizi, hatalarımızı gördük. Erken kalemizde gördüğümüz goller ile istediğimiz oyun anlayışını sahaya yansıtamadık. Beklemediğimiz Karacabey Belediyespor yol kazasını telafi edecek güce sahibiz. Yarın sahamızda  konuk edeceğimiz Bodrumspor maçını kazanarak kaybettiğimiz 3 puanı telafi edeceğiz. Teknik ekip ve oyuncularımıza yönetim olarak güvenimiz tamdır. İyi bir takımız. Aynı zamanda her takımın birbirini yenecek haftalar içerisindeyiz. Takımımız birkaç hafta içerisinde istenilen düzeye ulaşacaktır. Taraftarlarımız bizlere güvensinler. Desteklerini sürdürsünler. Bu teknik ekip ve oyuncu kadromuz Tarsus idmanyurdumuzu bir üst lige çıkartmak azmindedir. Yarın konuk edeceğimiz Bodrumapor maçını kazanarak hem Karacabey mağlubiyetini telafi edeceğiz, hem de çıkış galibiyetini alacağız. Bunun arzusu ve inancını taşıyoruz. Yönetim kurulu olarak Her zaman yanımızda olan  Tarsus Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan'a ve Kulüp Başkanımız Serhat Dövenci'ye teşekkür ediyoruz"

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.