12 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN ŞAHIS YAKALANDI

Mersin’in Tarsus ilçesinde uyuşturucu madde ticareti ve hırsızlık suçlarından hakkında 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonla yakalandı.

Asayiş Yayın: 30 Ağustos 2024 - Cuma - Güncelleme: 30.08.2024 09:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News
Yapılan açıklamaya göre Tarsus ilçesinde “Uyuşturucu Madde Ticareti ve Hırsızlık” suçlarından hakkında (12) yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve (7) aydır aranan bir şahsın saklandığı adresi tespit eden ekipler, düzenlediği operasyon ile şahsı evindeki gizli bölmede kıskıvrak yakaladı. Operasyon düzenlenen adreste arama yapan Jandarma, 1 adet ruhsatsız tabanca, 51 adet tabanca fişeği, 1 adet av tüfeği, 3 adet şarjör, 57 adet av tüfeği kartuşu ile 1 adet bıçak ele geçirerek el koydu. Jandarmadaki işlemleri tamamlanarak adli makamlara sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.