2021 YILI OCAK AYI MTOSB MÜTEŞEBBİS HEYET TOPLANTISI YAPILDI

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Müteşebbis Heyet 2021 yılı Ocak ayı toplantısı, Vali Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleştirildi.

Gündem Yayın: 29 Ocak 2021 - Cuma - Güncelleme: 29.01.2021 17:50:04
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

MTOSB hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıya, MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdağan, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Temsilcisi Murat Tasgül, MTOSB Başkan Vekili Veysel Memiş, MTOSB Yönetim Kurulu Üyeleri Kürşat Haddat, Halit Altun, Safvatullah Işık, Denetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Akyüz, Hasan Yıldırım Müteşebbis heyet üyeleri Turgay Altuntaş ve Halil Demirkol katıldı.

Daha önceki toplantılarda alınan kararlarla ilgili bilgi verilen toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.