“BASIN-DER BAŞKANI HAKAN TEMUR YENİDEN GÜVEN TAZELEDİ.”

TARSUS HABER, TARSUS HABERLERİ- Tarsus Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplantısı 23 Mart 2021 Salı günü saat:16.00 da, Güner Baykal Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıya; Tarsus Kent Konseyi başkanı Dr. Ali Cerrahoğlu, Genel Sekreter Reşit Tok, üyeler; Belgin Ok, Oya Korkmaz, Şahin Yücel, Beyhan Gürbüz, Leyla Körüklü, Bilgehan Güçtimur, Hatice Gönül Ateş katıldılar. Ayrıca gündemle ilgili olarak Tarsus Üniversitesinden davet edilen Badegül Sarıdaş da toplantıya katıldı.

Gündem Yayın: 25 Mart 2021 - Perşembe - Güncelleme: 25.03.2021 12:51:14
Editör -
Okuma Süresi: 29 sn.
Google News

      

Basın-Der üyelerinin teveccühü ile yeniden  başkan seçilen Hakan Temur şahsına gösterilen teveccühten dolayı çalışma  arkadaşlarına teşekkür ederek,bu güvene layık olmak için  dahaçok çalışacağını söyledi.

 

Başkan Hakan TEMUR ; Koronavirüs pandemisi  nedeniyle  tüm meslek gruplarında olduğu gibi  salgının basın sektörünü de olumsuz yönde etkilediğini ifade ederek, birlik beraberlik ve dayanışma ile  bu zor günlerinde atlatacağız inşallah dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.