BAŞKAN BOZDOĞAN MAHALLE ZİYARETLERİ İLE HALKIYLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, çalışmaları daha ileriye taşımak adına mahalle ziyaretleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

Gündem Yayın: 31 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 31.01.2024 17:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News
odaları, okuma salonları yapalım, muhtar odalarını kazandıralım istedik.” dedi. “CİDDİ ANLAMDA GELİŞEN BİR TARSUS OLACAK” Başkan Bozdoğan Tarsus’un çok geliştiğini yapılan yatırımlara değinerek “Bir tarafta organize sanayi bölgeleri var. Bir tarafta yeni açılan sahil kent projesi var ve öbür tarafta lojistik merkez olarak yeni yapılan havalimanının 9 milyon insanı taşıyacağını düşündüğümüz zaman ciddi anlamda gelişen bir Tarsus olacak. Düşünün, şu havalimanındaki getiri bile lojistik merkezi olduğu için tren yolu, havalimanı, deniz yolu oto yola sahip çok nadir ilçe ve illerden birisi.” diyerek tüm herkese teşekkürlerini sundu.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.