51 YIL HAPİS CEZASI İLE ARANAN ŞAHIS YAKALANDI

MERSİN HABER, MERSİN HABERLERİ -Mersin'de çocuğun cinsel istismarı olayının firarisi olarak aranan ve 51 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

Asayiş Yayın: 08 Mart 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 08.03.2021 16:21:06
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

Mersin'de çocuğun cinsel istismarı olayının firarisi olarak aranan ve 51 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre,Mersin Emniyet Müdürlüğü  hakkında arama kararı bulunan şahıslara yönelik yaptığı çalışmalar neticesinde  30 Aralık 2014 tarihinde Mersin'de meydana gelen çocuğun nitelikli cinsel istismarı olayından aranan Z.G.'nin, kaldığını adresi tespit etti.

Bunun üzerine harekete geçen ekipler, hakkında 51 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve  7 yıldır aranan şüpheliyi, şafak operasyonuyla gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.