BAŞKAN YILMAZ; “ANNELERİMİZ, MERHAMETİN ve SEVGİNİN ADIDIR”

Mersin Haber/ Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak; “Sevgisi, merhameti ve şefkatiyle bizleri kuşatan, hayatlarını evlatlarına adayan annelerimizin haklarını ödeyemeyiz” dedi.

Gündem Yayın: 08 Mayıs 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 08.05.2021 13:01:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

“Pandemi nedeniyle Anneler Günü’nü buruk geçiriyoruz ama gönlümüz annelerle” diyen Başkan Yılmaz; “Anne sevgisi, dünyada en değerli sevgidir. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V), “Cennet annelerin ayakları altındadır” övgüsüne mazhar olmuş annelerimiz, sadece yılın bir gününde değil, her gününde hatırlanmalı, hayır duaları alınmalıdır. Evlatlarını, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için toprağa veren tüm şehit annelerinin ellerinden öpüyorum. Salgının başından bu yana gece gündüz demeden hayat kurtarmak için fedakârca çalışan ve ailelerinden uzak kalan sağlık çalışanı annelerimize de minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Türk Milleti olarak bu zor günleri de birlik ve beraberliğimizle, dayanışmayla atlatacağız” ifadelerini kullandı.

 

“Onların Yüzü Her Zaman Gülsün İstiyoruz”

 

Kadınların hayatın her alanında yer almalarını önemsediklerini belirten Başkan Yılmaz; “Toroslar Belediyesi olarak kadınların hayatın her alanında yer almalarını ve üretime katılmalarını çok önemsiyoruz. Yaşamlarını kolaylaştırmak, emeklerinin değerini göstermek amacıyla hayata geçirdiğimiz projelerimizle yanlarındayız. Onların yüzü her zaman gülsün istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm annelerin ve anne adaylarının Anneler Günü’nü kutluyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmelerini diliyorum” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.