BÜYÜKŞEHİR’DEN EMEKLİ EVİ SAKİNLERİNE ÖZEL ETKİNLİK

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Gençlik Kampı, emeklileri ağırlamaya devam ediyor.

Yaşam Yayın: 14 Ekim 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 14.10.2020 10:40:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Yenişehir Emekli Evi üyesi ileri yaş almış yurttaşlar, Tarsus’ta Büyükşehir Gençlik Kampı kampüsü içerisinde misafir edildi.

Gruplar halinde her hafta Salı günü kampa götürülen emekliler, programdan ve hizmetten dolayı memnun kalıyor. Geçtiğimiz günlerde Yenişehir Emekli Evi üyesi ileri yaş almış ilk grup misafirlerin ardından, 25 kişilik ikinci grupta Gençlik Kampı’nda ağırlandı.

Hijyen kurallarına azami özen gösterilerek gerçekleştirilen etkinlikte, Mersin’den otobüse bindirilen emekliler, Tarsus’a getirildi.

Büyükşehir ekiplerinin refakat ettiği 25 emekliye önce usta aşçılar tarafından hazırlanan kebap ikramı yapıldı. Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak hazırlanan alanda ardından Gazeteci-Yazar Mirza Turgut, Mersin tarihi ile ilgili olarak detaylı sunumda bulundu. Turgut, emeklilerden gelen soruları da yanıtladı.

Temiz havada ağaçların altında gerçekleşen etkinliğin son bölümünde ise Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde yer alan saz ekibi, başta sanat musikisi olmak üzere, birçok eseri seslendirdiler. Emekli misafirler, Gençlik Kampı kampüsünü de gezme imkanı buldular. Kamp içinde yer alan geri dönüş atölyeleri başta olmak üzere diğer alanları ilgiyle gezen emekliler çalışmalara hayran kaldılar.

Gün boyunca oldukça mutlu dakikalar geçiren emekliler, gösterilen ilgiden ve hizmetten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.