BÜYÜKŞEHİR GSK, BOTAŞ GELİŞİM’İ 71-66 YENDİ

Mersin Haber, Mersin Haberleri -Mersin Üniversitesi Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 10. haftasında bir galibiyet daha aldı. Botaş Gelişim’in ev sahipliğinde oynanan maçta Büyükşehir GSK, 71-66’lık skorla galibiyet elde etti.

Yayın: 24 Ocak 2021 - Pazar - Güncelleme: 24.01.2021 09:56:54
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde oynayan Mersin Üniversitesi Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Botaş Gelişim’i 71-66 skorla yendi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 10. haftasında Botaş Gelişim’in ev sahipliği yaptığı maçta Mersin Üniversitesi Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK, Ankara deplasmanında rakibini yenerek Mersin’e galibiyet getirdi. 

Maç, son dakikaya kadar heyecanlı geçti

Mersin Büyükşehir GSK, Botaş Gelişim ile oynadığı maçın tüm periyotlarında geride olmasına rağmen maç sayısını almayı bildi. İlk periyotta Botaş Gelişim 18-14 öne geçti. Avantajını kullanan takım ikinci periyotta da farkı açarak 37-23 skorla devre arasına önde girdi.

Heyecanlı süren üçüncü periyotta ise fark 2 sayıya düşerek skor 55-53 oldu. Oyunun son periyodunda ise Büyükşehir Kadınlar Basketbol Takımı 71-66’lık skor elde ederek Ankara deplasmanından mutlu döndü.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.