BÜYÜKŞEHİR GSK ERKEK BASKET TAKIMI, TÜRKİYE BASKETBOL 1. LİGİ’NE YÜKSELDİ

Mersin Haber/ Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK Erkek Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 1. Ligi’ne yükseldi. High Touch HT ile karşılaşmasından 85-78’lik skorla galip ayrılan GSK ekibi, final maçında şampiyonluk mücadelesi verecek.

Yayın: 24 Nisan 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 24.04.2021 10:55:07
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Türkiye Basketbol İkinci Ligi 2020-2021 sezonunda final grubu müsabakalarında mücadelesini sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Basketbol Takımı, rakibi High Touch HT ile karşılaşmasından galip ayrıldı. GSK Erkek Basket ekibi, rakibi karşısında aldığı 85-78’lik skorla 1. Lig’e yükseldi.

Final grubu müsabakalarında üst üste aldığı galibiyetlerle 1. Lig’e çıkmak için emin adımlarla ilerleyen Büyükşehir GSK Erkek Basket Takımı, aldığı son galibiyetle bunu başardı. High Touch HT ile karşılaşan Mersin ekibi, ağırlığını koruduğu maçta birinci periyodu 18-19, ikinci periyodu ise 42-37’lik skorla kapattı. Üçüncü periyodu 63-56 sayı ile bitiren Büyükşehir GSK ekibi,  85-78’lik skorla da maçı tamamladı.

Ekip aldığı başarı ile Türkiye Basketbol 1. Ligi’ne çıkmayı başardı. GSK Takımı, oynanacak final maçında şampiyonluk mücadelesi verecek.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.