BÜYÜKŞEHİR, HALK KART’IN KASIM AYI TUTARLARINI HESAPLARA YATIRDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi, dar gelirli yurttaşların faydalandığı Halk Kart’ın Kasım ayı tutarlarını hesaplara yatırdı. Halk Kart sahibi 11 bin 515 kişinin hesabına toplam 1 milyon 301 bin 930 TL aktarıldı.

Ekonomi Yayın: 25 Kasım 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 25.11.2020 16:07:23
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Mersin Büyükşehir Belediyesi, geliri olmayan yurttaşlara verilen Halk Kart’a Kasım ayı tutarlarını yükledi. Sosyal belediyeciliğin önemli örneklerinden biri olan Halk Kart, dar gelirli yurttaşlara destek olurken, anlaşmalı bakkal ve yerel marketlere de nefes aldırmaya devam ediyor.

Kasım ayında 11 bin 515 kişi Halk Kart’tan faydalandı

Büyükşehir tarafından Halk Kart sahibi 11 bin 515 kişinin hesabına 90 ve 160 liralık bakiyeler olmak üzere toplam 1 milyon 301 bin 930 TL yatırıldı. Kart sahibi yurttaşlar, Halk Kartlarını anlaşması olan bakkal ve yerel marketlerde gıda ve temel ihtiyaç maddeleri almak için kullanabilecek. Yurttaşlar market listesine Büyükşehir Belediyesi’nin resmi web sitesinden ulaşabiliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.