BÜYÜKŞEHİR, TARIM İŞÇİLERİNE BAYRAM ÖNCESİ GIDA KOLİSİ

Mersin Haber/ Büyükşehir Belediyesi, Mersin’de tarımsal üretimin önemli bir parçası olan mevsimlik tarım işçilerine destek vermeye devam ediyor. Tarsus ilçesi Kargılı Mahallesi’nde yaşayan Suriyeli mevsimlik tarım işçilerini Ramazan Bayramı öncesi ziyaret eden Büyükşehir personeli, gıda kolisi desteğinde bulundu.

Yayın: 12 Mayıs 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 12.05.2021 11:57:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mersin Büyükşehir Belediyesi, meyve ve sebze üretiminin önemli bir parçası olan mevsimlik tarım işçilerine destek vermeye devam ediyor. Suriyeli mevsimlik tarım işçilerinin ve çocuklarının yaşam koşullarının düzeltilmesi için ulusal ve uluslararası kuruluşlarla ortak çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi de desteğini sürdürdü.

Hem bayramlarını kutladılar hem koli desteği sundular

Tarsus ilçesi Kargılı Mahallesi’nde yaşayan mevsimlik tarım işçilerinin çadırlarını ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi personeli, gıda kolisi desteğinde bulundu. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in selamlarını da ileten Büyükşehir Belediyesi ekipleri, tarım işçilerinin bayramlarını da kutladı. Sosyal Hizmetler Dairesi’nin öncülüğünde ilerleyen günlerde tarım işçilerine gıda kolisi desteği devam edecek.

“Mevsimlik tarım işçilerinin, tarımsal üretimin devamlılığı adına ciddi emekleri var”

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Uyum Masası’nda görev yapan Çağan Coşkuner, gerçekleştirdikleri gıda kolisi yardımı ile ilgili bilgi vererek, “Mevsimlik tarım işçileri yıl boyunca tarımsal üretimin devamlılığı adına ciddi emekleri olan gruplar. Onların yaşam koşullarını daha iyi hale getirebilmek adına geçtiğimiz aylarda da kışlık ekipman ve hijyen seti yardımı gibi çeşitli desteklerimiz olmuştu. Bugün de bayramdan önce Ramazan kolilerimizi ihtiyaç sahibi mevsimlik tarım işçilerine ulaştırdık” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.