FİNALDEYİZ…. OYLARINIZLA BİRİNCİ OLACAĞIZ

Haber(Emine Kuren) --Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu Doktorclub platformu yenilikçi ürün, uygulama, proje ve çalışmaların ödüllendirildiği organizasyonun finalinde yer almayı başardı.

Sağlık Yayın: 07 Ekim 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 07.10.2020 10:41:18
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Türkiye'nin Sağlık Ödülleri Doktorclub Awards her yıl Aralık ayının son haftasında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi ve Okan Üniversitesi Tıp Fakültesi bilimsel işbirliği ile Doktorclub platformu tarafından düzenlenen sağlık sektör profesyonelleri ile kurumlarının yapmış olduğu yenilikçi ürün, uygulama, proje ve çalışmaların ödüllendirildiği ödül organizasyonudur.

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu olarak katıldığımız bu organizasyonda finaldeyiz!.. Tüm doktor arkadaşlarımızdan finale yükseldiğimiz bu yarışma için https://doktorclubawards.com/ linki tıklayarak oy kullanmalarını rica ediyoruz... Kullandığınız oylarla Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu olarak birincilik ödülünü almanın temennisindeyiz... Desteklerinizi bekliyoruz.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.