FUTBOLCULAR KURBAN KESTİLER, VİRÜSSÜZ SEZON İÇİN DUA ETTİLER

MERSİN HABER, MERSİN HABERLERİ - 2020-2021 Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele edecek olan Erdemli Belediyespor futbol takımı yeni sezon hazırlıklarına başladı. Hazırlık öncesi teknik kadro ve futbolcular virüssüz bir sezon ve başarı için kurban kesti, dua ettiler. Erdemli Futbol Sahasında sezona 'merhaba' diyen takımı ilk idmanında Erdemli Belediye Başkanı ve Kulübün Onursal Başkanı Mükerrem Tollu, yalnız bırakmadı. İdmanın ilk başlama vuruşunu yapan Başkan Tollu, tek hedeflerinin şampiyonluk ve 3.Lig olduğunu söyledi.

Yayın: 28 Ocak 2021 - Perşembe - Güncelleme: 28.01.2021 13:57:34
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

2020-2021 Spor Toto Bal Ligi’nde (BAL) mücadele edecek olan ancak pandemi nedeniyle henüz maç yapamayan Erdemli Belediyespor uzun bir aradan sonra top başı yaptı. Gözü kulağı TFF’nin ligleri ne zaman başlatacağına çevrilen Erdemli Belediyespor’da sezon hazırlıkları başladı. Sarı-yeşilli takımın tam kadro hazır bulunduğu idmanın ilk başlama vuruşunu yapan Erdemli Belediye Başkanı ve Kulübün Onursal Başkanı Mükerrem Tollu, yeni sezon öncesi teknik ekip ve futbolculara başarı dileklerini ileterek, kazasız belasız bir sezon geçirmeleri temennisinde bulundu. Ziyarette konuşan Başkan Tollu, Camia olarak güzel bir sezon geçireceklerine olan inancının tam olduğunu dile getirdi. Tollu, burada yaptığı konuşmada, ‘Takımımızın her zaman yanındayız’ diyerek,  ‘’Biz büyük bir aileyiz. Çok kaliteli ekibimiz var. Camiamız muhakkak şampiyon olmak istiyor. Başarılı olmak için de bizler gerekli desteği her zaman yapacağız. Kulübümüzde farklı branşlarda yaklaşık 2 bin sporcumuz bulunuyor. Bunun dışında amatör spor kulüpleri takımlarına da destek olmaya gayret gösteriyoruz. Sporda centilmenlik, çok önemli. Önemli olan yarınlarımıza ve gençliğimize yatırım yapmak ve sağlıklı bir nesil yetiştirmek. Başarılı bir sezon olmasını temenni ediyorum. İnşallah şampiyon olup kentimiz ve takımımızı hak ettiği 3’ncü lige taşıyacağız” şeklinde konuştu.

TFF’den Müjdeli Haberi Bekliyoruz

Erdemli Belediye Başkanı ve Kulübün Onursal Başkanı Mükerrem Tollu’nun desteğiyle çok güçlü bir kadro kurduklarına işaret eden Erdemli Belediyespor teknik direktörü Hakan Baygın, bu sezonu şampiyon tamamlamak istediklerini söyledi. Camia olarak beklentilere cevap vereceklerine değinen Baygın, çok iyi bir kadroya sahip olduklarını ve şampiyon olmak istediklerini söyledi. Göreve başladıklarında ekip olarak hedef belirlediklerini ve bu hedefler doğrultusunda da 5 yıl içinde profesyonel lige çıkmak istediklerini aktaran deneyimli teknik adam, 2 yıl içinde de Bal Ligi’ne adım attıklarını ve bu sezon kurdukları kadronun da kendilerini hedefe götüreceğine olan inancını dile getirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.