GELECEK PARTİSİ İL BAŞKANI KARIŞ, ARTAN YOKSULLUĞA DİKKAT ÇEKTİ

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, gelir dağılımındaki eşitsizliğin pandemi dönemi ile daha da derinleştiğine dikkat çekerek, "Yeni Ekonomi Programı ile iktidar, bir gelecek değil, yoksulluk vaat etti" dedi.

Siyaset Yayın: 02 Ekim 2020 - Cuma - Güncelleme: 02.10.2020 15:31:28
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, Yeni Ekonomi Programı'nın açıklanmasının ardından elektriğe gelen zammı, ekonomideki gidişatı değerlendirdi.
Yoksulluğun daha derinden hissedilmeye başlandığını ifade eden Başkan Karış, "Hazine ve Maliye Bakanı Yeni Ekonomi Programı'nı açıkladı. Programda esnaf, memur, emekli, gençler, kadınlar için hiç bir şey yok derken; hemen zaman haberleri gelmeye başladı. Ülkemizde yaşanan ekonomik kriz, gelir dağılımındaki eşitsizlik, özellikle pandemi dönemi ile daha da derinleşti. İşyerleri kapandı, esnaf kepenk indirmeye başladı. İktidar kendi zenginlerini yaratırken, halk daha da yoksullaştı.
Emeklilik hayali bile kuramayan 50 yaş üstü vatandaşlarımızın, gençlerimizin iş umudu ellerinden alındı. Gelecekleri patronun iki dudağı arasına bırakıldı.
Gençler gelecek hayali kuramaz oldu. Gençlerimizin, kadınlarımızın, memurlarımızın, esnafımızın, emeklimizin hayali kurduğu o gelecek Gelecek Partisi ile gelecek!" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.