GELECEK PARTİSİ MERSİN İL BAŞKANI KARIŞ: GELECEĞİ İNŞA ETMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Karış, gelirin adil bir şekilde bölüşüldüğü, sosyal adaleti gözeten, her vatandaşın iş üreten ve sağlıklı bir şekilde büyüyen bir ekonomi kurma hedefinde geleceği inşa etmek için teşkilatlanma çalışmalarını da hızla sürdürdüklerini söyledi.

Siyaset Yayın: 14 Ağustos 2020 - Cuma - Güncelleme: 14.08.2020 18:13:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Karış, Erdemli ilçe başkanlığı görevine atanan Osman Tezcan’a başarılar diledi. Başkan Karış, genel başkan Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurulan Gelecek Partisi'nin teşkilatlanma çalışmalarını hızla sürdürdüğünü söyledi.
Hedeflerinin dünya ile rekabet edebilen bir Türkiye olduğunu dile getiren Başkan Karış, "Gelenel Başkanımız Ahmet Davutoğlu liderliğinde teşkilatlanma çalışmalarımız sürüyor. Mersin'de de teşkilatımız önemli oranda tamamlandı" dedi.

HEDEFİMİZ ÜRETEN BİR TÜRKİYE

Partisinin gelecek hedeflerinden de bahseden İl Başkanı Karış, Ekonomik sıkıntılar altında zor günler yaşayan milletimize nefes alabileceği umutlu bir gelecek sunmak için alışıyoruz. Hedefimiz her alanda dünya ile rekabet edebilen bir Türkiye. İnsan hak ve hürriyetlerinin tam demokratik bir hukuk devleti eliyle teminat altına alındığı herkesin refah içinde yaşayabileceği, üreten bir Türkiye hedefi ile teşkilatlanma çalışmalarımızı da sürdürüyoruz.
Gelirin adil bir şekilde bölüşüldüğü, sosyal adaleti gözeten, her vatandaşın iş üreten ve sağlıklı bir şekilde büyüyen bir ekonomi kurma hedefinde geleceği inşa etmek için çalışıyoruz.
Gelecek Partisi, bugünü inançla inşa etmek ve yarınlara umutla bakmak için milletimizle el ele yoluna devam ediyor. Bu hedefler doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürürken bizlere yol arkadaşı olan ilçe başkanlarımızı, yöneticilerimizi ve partililerimizi kutluyoruz. Erdemli ilçe başkanlığı görevime atanan Osman Tezcan’a da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.