JASAT Hırsızlara Göz Açtırmadı

Mersin İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT) yaptığı titiz çalışmalar ve operasyonlarla hırsızlara göz açtırmıyor. Yayla evlerinde meydana gelen hırsızlık olayları nedeniyle harekete geçen JASAT ekipleri 5 ayrı yayla evinden hırsızlık yapan 3 şüpheliyi yakalayarak adalete teslim etti.

Asayiş Yayın: 15 Mart 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 15.03.2021 12:22:17
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Alınan bilgiye göre; Toroslar İlçesi Gözne Mahallesinde son dönemde yazlık evlerde meydana gelen hırsızlık olayları üzerine yapılan araştırmalar sonucunda; 5 ayrı şahsa ait yayla evine giren hırsızlar evde bulunan elektronik eşyalar, yiyecek maddeleri ve muhtelif ev araç ve gereçlerinin çalındığı tesbit edildi.

Bunun üzerine çalışma başlatan Jandarma ekipleri, görgü tanıklarının beyanı ve güvenlik kamerası görüntü analizi sonucunda şüpheli (1) araç ve (3) şahsı tespit etti. Ekipler ayrıca bölgede yaptıkları araştırmada hırsızların metruk bir baraka içerisine çaldıkları eşyaları depolandıklarını tespit etmiş ve çalıntı malzemelere el koymuştur.

Soruşturmayı derinleştiren Jandarma elde ettiği delillerden şüphelilerin kimlik ve adreslerini belirleyerek (3) ayrı adrese eş zamanlı olarak yaptığı operasyon ile şüpheli şahısları ve olayda kullanılan aracı yakaladı. Şüpheliler yapılan sorgularının ardından hırsızlık suçundan sevkedildikleri mahkeme tarafından tutuklandılar.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.