KIZILAY BAĞIŞÇILARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

Elazığ ve Malatya depremi, pandami dönemi ve Ramazan ayı kapsamında Kızılay’a 250 bin TL üzeri aynî ve nakdî bağış yapan hayırseverlere ‘Şükran Belgesi’ Vali Ali İhsan Su tarafından takdim edildi.

Yaşam Yayın: 25 Ağustos 2020 - Salı - Güncelleme: 25.08.2020 15:54:16
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Türk Kızılayı Mersin Şubesi organizasyonunda Sahil Valilikte gerçekleşen törende Vali Su, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Çetinkaya Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Çetinkaya ve Bayamtaş İthalat-İhracat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Raci Bayam’a göstermiş oldukları duyarlılıklarından ve yardımlarından ötürü ‘Şükran Belgesi’ takdim etti.

Kızılay Mersin Şube Başkanı Muharrem Köse ve kızılay gönüllülerinin de katıldığı törende konuşan Vali Su, her daim ‘veren el’ olma yolunda olan ve Dil, din, ırk ayrımı gözetmeden çalışmalarını sürdüren Türk Kızılayı’nın hiçbir karşılık beklemeden insanlara yardım eli uzattığını ifade ederek bu yardım yolunda verdikleri katkılardan ötürü bağışçılara teşekkürlerini iletti.

Tören; günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.