MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN HER NOKTADA EĞİTİME DESTEĞİ SÜRÜYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi, her noktada eğitime desteğini sürdürüyor.

Eğitim Yayın: 04 Kasım 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 04.11.2020 12:21:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mersin Büyükşehir Belediyesi, her noktada eğitime desteğini sürdürüyor. Kreş açılmasından ilkokul çocuklarına süt dağıtımına, üniversite adayı öğrenciler için ücretsiz kurs hizmeti verilmesinden 4 yıllık fakültelerde okuyan öğrencilere maddi destek sağlanmasına kadar her aşamada eğitim yardımlarında bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Tarsus’ta bulunan Ahmet Yesevi İlk ve Ortaokulu’nun yıpranan mobilyalarını, geri dönüşüm atölyesinde bakımdan geçirip, boyadı.

Geri dönüşüm atölyesinde yapıldı

Tarsus Yeşil Mahallesi’nde bulunan Ahmet Yesevi İlk ve Orta Okul velilerinin, okulda kullanılan bazı mobilyaların çok yıprandığını ve bakımdan geçirilmesi talebini Büyükşehir ekiplerine iletmelerinin ardından çalışma başlatıldı.

Okulda bulunan ve oldukça yıpranan masa, kitaplık, sandalye, dolap, sehpa ve değişik mobilyalar, ekipler tarafından alınarak, Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı olan Tarsus Gençlik Kampı’nda faaliyet gösteren geri dönüşüm atölyesine götürüldü.

Burada tek tek eksikleri giderilen eşyalar, bakımdan geçirildikten sonra boyandı. Bakım ve boyama işlemleri tamamlanan ve 23 parçadan oluşan eşyalar, Büyükşehir ekipleri tarafından okula teslim edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.