Mersin'de Nevruz öncesi Eylem Hazırlığındaki 14 Kişi Yakalandı

Mersin’e bağlı 5 ilçede yaklaşan Nevruz bayramı öncesi eylem ve etkinliklerde bulunacağı değerlendirilen 14 kişi yakalandı. Yakalanan şüpheliler hakkında tahkikat başlatıldı.

Asayiş Yayın: 19 Mart 2021 - Cuma - Güncelleme: 19.03.2021 17:38:34
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

Alınan bilgiye göre, Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Mersin’in Akdeniz, Toroslar, Yenişehir, Tarsus ve Silifke ilçelerinde 21 Mart Nevroz Bayramı öncesi eylem ve etkinliklerde bulunacağı değerlendirilen, milis ve işbirlikçi faaliyetleri tespit edilen, (14) şüpheli şahsı yakalamak amacıyla jandarma ekiplerince eş zamanlı operasyon başlatıldı.

Yapılan operasyon sonucunda PKK/KCK terör örgütü üyesi (14) şüpheli şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Operasyon  yapılan adreslerde yapılan aramalarda ise çok sayıda dijital malzeme ve dokümana incelenmek üzere el konuldu.

Yakalanan (14) şüpheli şahıs hakkında Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak suçundan adli tahkikat başlatıldı.                       

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.