Mersin’de Sahte İçki Üreten Yabancı Uyruklu Şahsa Operasyon

Mersin’de Bir apartman dairesinde sahte içki üreten yabancı uyruklu şahsa Mersin Polisi operasyon düzenledi.

Asayiş Yayın: 25 Ağustos 2020 - Salı - Güncelleme: 25.08.2020 17:05:13
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği ekipleri Rusya Federasyonu uyruklu R.G. isimli şahsın Mezitli İlçesinde bir apartman dairesinde sahte alkol üretimi yaptığını tespit etti.

Şüpheli şahsın Deniz Mahallesindeki adresinde yapılan aramada; 210 litre içime hazır şarap, 15 litre içime hazır likör, 200 litre içime hazır içki sıvısı, 13 şişe her biri 3 litrelik şehzade ibareli cam boş şişe, 20 adet 1 litrelik sırma ibareli pet şişe, 15 adet 1 litrelik metal şişe ve 1 adet plastik huni ele geçirildi.

Rusya Federasyonu uyruklu şüpheli şahıs R.G. Emniyetteki işlemlerinin ardından Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile salıverildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.