MERSİN’DE VALİ ALİ İHSAN SU’NUN DA KATILIMIYLA KORONAVİRÜS DENETİMLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İçişleri Bakanlığı’nın, 81 valiliğe gönderdiği ‘Koronavirüs Denetimleri’ konulu genelgesi kapsamında, Mersin’de “Sağlık için hepimiz için” mottosu ile düzenlenen Covid-19 tedbirlerine yönelik denetimler Vali Ali İhsan Su’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Sağlık Yayın: 16 Ekim 2020 - Cuma - Güncelleme: 16.10.2020 16:29:18
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirilen denetimlere Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İl Jandarma Komutanı Necip Çarıkcıoğlu ve Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Oğuz Bavbek katıldı.

Denetimler esnasında esnaf ve vatandaşlara pandemi kuralları konusunda hatırlatmalarda bulunan Vali Ali İhsan Su yaptığı açıklamada, ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizin tamamında da bugün denetimlerin gerçekleştirildiğini ifade etti. Yapılan denetimlerde vatandaşlarımızın pandemi kurallarına genellikle dikkat ettiğini gördüklerini söyleyen Vali Su; “Bu ilimiz açısından gayet iyi. Böyle devam edersek koronavirüsün üstesinden rahatça gelebiliriz.” dedi.

Pandemi ile mücadelede üç temel kurala uymanın önemini yineleyen Vali Su, “Evlerimizde ve misafirliklerde de bu kurallara mutlaka dikkat etmemiz gerekiyor. Ev ziyaretleri mümkün mertebe ötelemeliyiz. Bu hepimizin sağlığı açısından uygun olacaktır.” ifadelerini kullandı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.