MERSİN’İN VEKİLLERİNDEN, 4 BİN ARICIYA DESTEK

Mersin Milletvekili Baki Şimşek ve Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Erdemli Belediyesi Dijital Dönüşüm Projesi kapsamında markalaşan 4 bin Mersinli arıcının yürüdüğü yolda onlara destek veriyor.

Ekonomi Yayın: 09 Şubat 2021 - Salı - Güncelleme: 09.02.2021 12:32:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Erdemli Belediyesi tarafından “E-Ticaret Dijital Dönüşüm Projesi” kapsamında başlattığı çalışmalara Tarsus’tan Anamur’a kadar 4 bin üyesi ile katılarak, MERBAL markasını oluşturan Mersin İli Arı Yetiştiriciler Birliğine bir destekte Mersinli vekillerden geldi. Mersin Milletvekili Baki Şimşek ve Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, e-ticaret üzerinden MERBAL ballarını satın alarak, üreticiye destek oldu ve destek çağrısında bulundu.

Vekil Kılavuz, “Üreticimizin Yanındayız”

Tarsus’tan Anamur’a kadar 800’ü Erdemlili olmak üzere toplamda 4 bin Mersinli arıcının marka değerine dikkat çeken Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu projeden dolayı tebrik etti. Vekil Kılavuz sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “Erdemli Belediyesi’nin e-ticaret dijital dönüşüm kapsamında, Mersinli arıcılara destek olmak amacıyla hayata geçirdiği projede, Mersin Arı Yetiştiriciler Birliği’nin ürettiği, Mersinimiz öz markası MERBAL’dan (merbal.net) alışverişimizi yaptık. Üreticimizin yanındayız” diye konuştu.

Vekil Şimşek, “Bütün Gücümüzle Destek Vermeye Devam Edeceğiz”

4 bin Mersinli arıcının markalaşma sürecinin çok önemli olduğuna dikkat çeken Mersin Milletvekili Baki Şimşek bu yolda arıcıların yanında olduklarını vurguladı. Milletvekili Şimşek, “4 bin Mersinli arıcımızın kendi ürünlerini kendi markalarıyla satmaya çalıştığı süreçte, onların yanındayız. 4 bin Mersinli arıcımızın alın terlerinin ve emeklerinin hak ettiği değerle satılması için bütün gücümüzle destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Öte yandan Mersinli arıcılara, www.merbal.net e-ticaret sayfası üzerinden alış veriş yapılarak destek verilebiliyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.