MERSİN MERKEZLİ 3 İLDE DEAŞ OPERASYONU

Mersin Merkezli 3 ilde DEAŞ silahlı terör örgütü üyelerine yönelik eşzamanlı yapılan operasyonda örgüt üyesi 3 şüpheli yakalandı.

Asayiş Yayın: 05 Mart 2021 - Cuma - Güncelleme: 05.03.2021 16:14:11
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Alınan bilgiye göre; DEAŞ silahlı terör örgütü adına “Suriye ve Irak ülkeleri arasında çatışma bölgelerinde silah alım ve satım faaliyetlerini organize ederek örgüt üyelerine silah mühimmat aktarımı yapan” Irak uyruklu (3) örgüt üyesinin illegal yollarla ülkemize giriş yaparak Mersin, Sakarya ve Gaziantep illerine geldiği tespit edildi.

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Mersin, Sakarya ve Gaziantep illerinde eş zamanlı olarak yapılan operasyon sonucunda DEAŞ terör örgütü üyesi (3) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

 Operasyon düzenlen adreslerde yapılan aramalarda ise çok sayıda dijital malzeme ele geçirildi. Örgüt üyesi şüphelilerin yakalanması ile terör örgütünün silah ve mühimmat işlerini organize eden hücreye büyük bir darbe vuruldu.

Yakalanan şahıslar hakkında Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak suçundan adli tahkikat başlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.